Logo

Schade! Wat nu?

Natuurlijk is het voor ons gemakkelijk om te vertellen wat u moet doen als u autoschade heeft. Emoties hebben echter altijd de overhand, vandaar dat we ons kunnen voorstellen dat u in geval van schade ‘even de weg kwijt bent’.

Ter plekke vult u samen met de tegenpartij het schadeformulier in (denk ook aan de achterkant van het formulier) en neem contact met ons op.

Heeft u ’s avonds of ’s nachts een aanrijding? In noodgevallen kunt u een beroep doen op onze 24-uurs service!

Begeleiding

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u veel werk uit handen nemen.

Vervangend vervoer

Tijdens de schadereparatie heeft u recht op gratis vervangend vervoer.

Vakkundige reparatie

De schadereparatie wordt uitgevoerd met uitsluitend originele onderdelen.

Garantie

BOVAG garantie en fabrieksgarantie op het reparatiedeel.

Geen zorgen, bij Autoschade Wijchen wordt alles voor u geregeld!

Autoschade Wijchen verlicht het ongemak van schade aan uw auto niet alleen door vakkundig herstel, maar ook door onze verdere service. Wij begeleiden u door het hele schadeproces. 

Wij helpen u bijvoorbeeld graag bij het invullen van het schadeformulier. Bovendien wikkelen wij desgewenst alle administratieve rompslomp met uw verzekeringsmaatschappij of assurantieadviseur af. Wij kunnen precies voor u uitzoeken wat er in uw polis staat en overleggen indien nodig met uw verzekeringsmaatschappij of assurantieadviseur. Ook deze zaken zijn onze zorg, niet de uwe.

Aangezien we voor de meeste verzekeringsmaatschappijen werken, is er meestal geen verhoogd eigen risico van toepassing. Indien u twijfelt, neem dan even contact met ons op.

Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste reparatietechnieken.

U kunt bij ons terecht voor:

Schademelding-formulier

Wij hebben minimaal 3 goede foto’s nodig. U kunt maximaal 10 MB uploaden.

Garantie

Op alle door ons verrichte schadeherstelwerkzaamheden ontvangt u van ons 4 jaar schriftelijke BOVAG-garantie. Bovendien nemen wij in deze periode de fabrieksgarantie van de gerepareerde delen over. Hierover hoeft u zich dus ook geen zorgen te maken!

Garantie en voorwaarden liggen vast in het BOVAG-garantiebewijs. Dit bewijs sturen wij samen met een kopiefactuur naar u op.

Vervangend vervoer

(ook lichtere bedrijfswagens)

U kunt uw auto niet missen? Geen probleem! Bij Autoschade Wijchen krijgt u een vervangende auto mee naar huis, zo lang de reparatie duurt.

Geen vervangende auto nodig? Dan brengen wij u naar huis en halen u weer op als uw auto klaar is.

Verzekeringsmaatschappijen

Wij werken voor de meeste verzekeringsmaatschappijen. Hieronder staat een overzicht (op alfabetische volgorde).

Indien uw verzekeringsmaatschappij er niet bij staat, neem dan toch gewoon contact met ons op.

Scroll naar boven